Aflevering Nieuwe Tech-Wetgeving: Voegt Dit Iets Toe Of Is Het Alleen Maar Gedoe? Menno Weij, Partner Bij Bdo, Deelt Zijn Visie.

Nieuwe tech-wetgeving: voegt dit iets toe of is het alleen maar gedoe? Menno Weij, partner bij BDO, deelt zijn visie.
· Aflevering van de podcast: Nieuwe Knikkers

De tech-wetgeving staat niet stil, in een rap tempo worden nieuwe wetten geïntroduceerd. Met Menno Weij, partner tech & privacy wetgeving bij BDO, maken de Nieuwe Knikkers de balans op. 5 jaar AVG, is dat reden voor een feestje? Of is er nog werk aan de winkel?  Wat gaat de nieuwe Digital Services Act (DSA) ons brengen? Wordt het internet hier echt beter van? Zorgt de voorgenomen AI Act ervoor dat alle gevaar van AI nu geweken is? En hoe moeten we de dreigingen zien van grote spelers zoals Meta en openAI dat ze Europa de rug toe zullen keren?  Meer informatie over Digital Services Act (DSA): https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/02/17/eu-regelgeving-van-start-extra-verantwoordelijkheden-digitale-diensten  ----------------------------- Deze aflevering is mede-mogelijk gemaakt door Endava, software engineering for a digital age.

Nieuwe Knikkers

Nieuwe Knikkers

Gemaakt door: Arlette Broex & Gertjan Rösken Eerste aflevering: 21/08/2022

De podcast Nieuwe Knikkers heeft in totaal 106 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Nieuwe tech-wetgeving: voegt dit iets toe of is het alleen maar gedoe? Menno Weij, partner bij BDO, deelt zijn visie.

Nieuwe Knikkers · 27-05-2023

00:00 00:47:08