Aflevering Hoe Ontwikkelt Online Betalen Zich Tot 2030? Niels Pranger En Jiri Oen Zochten Het Uit Samen Met De Experts Van Shopping Tomorrow!

Hoe ontwikkelt online betalen zich tot 2030? Niels Pranger en Jiri Oen zochten het uit samen met de experts van Shopping Tomorrow!
· Aflevering van de podcast: Nieuwe Knikkers

Innovaties in online betalen? Betaalexperts zijn, zoals heel vaak, enthousiast, maar wat vinden retailers ervan? Wat komt er allemaal op de markt af? En zijn al die nieuwe ontwikkelingen de conversie boosters die ze beloven te zijn? Niels Pranger van Betaalvereniging Nederland en Jiri Oen van Currence iDEAL onderzochten het samen met hun expertgroep Online betalen bij Shopping Tomorrow. In deze expertgroep was veel aandacht voor de retailer en zijn voorwaarden om een nieuwe betaaloplossing toe te voegen aan zijn webshop. Daarnaast werd ook ingezoomd op de betaalvoorkeuren van de consument, dit leverde enkele verrassende inzichten op. Na de podcast benieuwd geworden naar de rest van de bluepaper? Lees hem hier!  Nieuwtjes: - Klarna gaat outsourcen - Met de nieuwe passkeys mag je jouw wachtwoorden (eindelijk) vergeten Als je iets meer de diepte in wil vwb passkeys, kijk dan hier ----------------------------- Deze aflevering is mede-mogelijk gemaakt door Endava, software engineering for a digital age.

Nieuwe Knikkers

Nieuwe Knikkers

Gemaakt door: Arlette Broex & Gertjan Rösken Eerste aflevering: 21/08/2022

De podcast Nieuwe Knikkers heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Hoe ontwikkelt online betalen zich tot 2030? Niels Pranger en Jiri Oen zochten het uit samen met de experts van Shopping Tomorrow!

Nieuwe Knikkers · 02-11-2023

00:00 00:39:14