Aflevering #13 "Succesverhaal" De Reis Naar Vrouw-Zijn. Een Inspirerend Verhaal Van Een Transvrouw Die Haar Identiteit Heeft Omarmd Naar Haar Nieuwe Ik.

#13 "Succesverhaal" De reis naar Vrouw-zijn. Een inspirerend verhaal van een transvrouw die haar identiteit heeft omarmd naar haar nieuwe Ik.
· Aflevering van de podcast: Ontdek De Beste Versie Van Jezelf

In deze aflevering heb ik een mooi gesprek met Robin Timmer, coach,  gendercoach en ervaringsdeskundige die mensen helpt de juiste weg te vinden in hun leven, voor wie ze zijn en waar ze willen staan. Mensen weer het plezier in het leven te laten voelen en zien, Robin Timmer is 59 jaar, gelukkig getrouwd en heeft 2lieve dochters. Als kind was zij al geïnteresseerd in de mens en zijn omgeving, waarom en doen we iets, wat maakt het dat we bepaalde besluiten nemen. Wat maakt ons tot wie we zijn….Allemaal zo geweldig interessant. Helaas had Robin door omstandigheden niet haar keuze op deze richting kunnen laten vallen, maar het heeft haar nooit losgelaten. Tot Robin vijf jaar geleden een grote stap heeft gemaakt in haar leven. Die stap heeft haar duidelijk gemaakt dat het tijd is om te gaan doen wat zij wilt wat voor haar goed voelt. Haar hart volgen en haar gevoel laten meetellen. Na vele jaren als transvrouw opgesloten te hebben gezeten in haar lichaam heeft zij de voor haar allesveranderende stap in haar leven gemaakt. Ze is een reis begonnen naar haar nieuwe Ik. Vrouw zijn! Quote “Robin Timmer” “Beauty begins the moment your decide to be yourself” Herken jij dit of ben je nieuwsgierig? Dan is het zeker de moeite waard om naar dit Succesverhaal te luisteren. Wil je meer informatie wat Robin voor jou kan betekenen? Kijk gerust op haar website www.robintimmercoaching.nl   Heb jij ook eigen succes verhaal die je wilt delen? Stuur mij gerust een berichtje naar carolina@carolinalifezangcoach.nl  Ontdek de beste versie van jezelf podcast kun je beluisteren op ITuneshttps://Apple.co/3ikSfnn en Spotify https://spoti.fi/3kZNUaY En wees vrij om mij te volgen?? Website https://carolinalifezangcoach.nl Instagram / https://www.instagram.com/smitreynaert/Facebook / https://www.facebook.com/Carolina-Life-Zangcoach-19691974365224 of LinkedIn / https://www.linkedin.com/in/carolina-smit-reynaert-5b2a8947/ Ik wens je heel veel luister, doe en reis plezier! ??????

Ontdek De Beste Versie Van Jezelf

Ontdek De Beste Versie Van Jezelf

Gemaakt door: Carolina Smit-Reynaert Eerste aflevering: 06/06/2023

De podcast Ontdek De Beste Versie Van Jezelf heeft in totaal 19 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13 "Succesverhaal" De reis naar Vrouw-zijn. Een inspirerend verhaal van een transvrouw die haar identiteit heeft omarmd naar haar nieuwe Ik.

Ontdek De Beste Versie Van Jezelf · 10-04-2023

00:00 00:58:45