Aflevering #58 Blog - De Illusie Van Een Relatie Met Narcisme

#58 Blog - De illusie van een relatie met narcisme
· Aflevering van de podcast: OntpopCast - Liefde en gezonde relaties vanuit radicale authenticiteit - ontpop.nl

In deze aflevering bespreken we de verwarrende dynamiek van relaties met narcistische partners en hoe ze een illusie van diepe verbinding creëren. Ontdek de ware aard van narcisten en hoe ze manipulatie en controle gebruiken om hun behoeften te vervullen, ten koste van de ander. Ook wordt besproken waarom sterke en onafhankelijke mensen vaak aantrekkelijk zijn voor narcisten en hoe deze relaties een voortdurende machtsstrijd kunnen worden. Belangrijke punten uit het artikel zijn onder meer: - Hoe narcisten in staat zijn om intense emotionele connecties te simuleren, bekend als "the love bomb". - De kenmerken van narcistische partners, waaronder jaloezie, manipulatie en gebrek aan empathie. - Waarom het voelt alsof er een diepe verbinding is, terwijl het eigenlijk een illusie is gecreëerd door de narcist. - De misvatting dat kwetsbare mensen een relatie met een narcist aantrekken, in plaats van sterke en onafhankelijke mensen. - Het belang van herkenning en erkenning van de destructieve dynamiek in narcistische relaties voor heling. Links genoemd in dit artikel: - Gratis e-book "Ontpop Je Zelfliefde" - Online programma "Stevig op Jezelf Staan" - Gratis programma Onbelemmerd - Ontpop Membership - Podcast #44 over de Karmische relaties, de trauma-bond relatie en de soulmate relatie - Boek - Verslaafd aan liefde door Jan Geurtz - Boek - Bevrijd door liefde van Jan Geurtz - Of neem persoonlijk contact op Vergeet niet te abonneren op de OntpopCast voor meer boeiende informatie en inzichten!

OntpopCast - Liefde en gezonde relaties vanuit radicale authenticiteit - ontpop.nl

OntpopCast - Liefde en gezonde relaties vanuit radicale authenticiteit - ontpop.nl

Gemaakt door: Fanny Willems Eerste aflevering: 08/02/2024

De podcast OntpopCast - Liefde en gezonde relaties vanuit radicale authenticiteit - ontpop.nl heeft in totaal 32 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#58 Blog - De illusie van een relatie met narcisme

OntpopCast - Liefde en gezonde relaties vanuit radicale authenticiteit - ontpop.nl · 21-02-2024

00:00 00:12:14