Send us a text Michelin bekroonde chef Dimitri Proost met een eerste ster voor zijn restaurant Haut. Op een plek in Oostende die soms boven de wolken uittorent. Zo is dat ook met zijn passie voor koken. Hij streeft naar perfectie, maar ondervond aan den lijve wat de keerzijde is. Een reis naar Japan als tiener bracht zijn carrière op gang, al vergeet hij ook de strontzakjes van zijn bomma niet. Dimitri tovert de wereld op je bord, maar zelf eet hij liefst brood en boter. Neemt en eet van een nieuwe Oostende Bonsoir.
Gemaakt door: Guinevere Claeys Eerste aflevering: 03-04-2022
De podcast Oostende Bonsoir - Podcast aan Zee heeft in totaal 67 afleveringen
Maker: Guinevere Claeys Datum: 24-04-2025
Maker: Guinevere Claeys Datum: 22-05-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.