Aflevering S5e8: Over De Liefde Met Ria Valk: 'Heb Ik Nu Toch Lekker M’N Toyboy'

S5E8: Over de Liefde met Ria Valk: 'Heb ik nu toch lekker m’n toyboy'
· Aflevering van de podcast: Over de liefde

Zangeres Ria Valk staat al vanaf haar achttiende op het podium met feestkrakers als Rocking Billy, Leo en De liefde van de man gaat door de maag. Wanneer Ria op het podium staat, wordt binnen no time de polonaise ingezet. Maar het leven van de inmiddels 82-jarige Ria is niet altijd een feest geweest. Haar grote liefde Herman overleed op jonge leeftijd aan kanker en liet Ria op 39-jarige achter met haar dochter. Ria buffelde en bleef jaren ongelukkig in de liefde. Maar daar is sinds kort verandering in gekomen. Ria is dolgelukkig met haar nieuwe liefde Hans, de man van haar overleden vriendin Wil. “Ik ging veel met ze om, maar heb nooit wat gemerkt.”

Al een paar weken na het overlijden van vriendin Wil sprong de vonk over. “Tja, een heleboel mensen vonden het veel te vroeg, maar je kan er niets aan doen. Ik begreep het zelf ook niet. Ik vond Wil heel leuk, maar Hans eigenlijk niet’. Ria had zich er eigenlijk al lang bij neergelegd dat ze vrijgezel zou blijven. ‘En dan gebeurt het toch, op mijn leeftijd. Het is toch niet normaal!’ De liefde heimelijk stilhouden was geen optie. De twee waren smoorverliefd. ‘Bij elke witte auto die eraan kwam, begon mijn hart te bonken. Ik was vier kilo afgevallen. Ik heb nu toch lekker m’n toyboy, want hij is tien jaar jonger. Maar ik heb het gewoon heerlijk met hem’. Luister mee! Neem een abonnement: https://www.bladopproef.nl/ See omnystudio.com/listener for privacy information.

Over de liefde

Over de liefde

Gemaakt door: AD - Debby Gerritsen Eerste aflevering: 12/09/2022

De podcast Over de liefde heeft in totaal 78 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S5E8: Over de Liefde met Ria Valk: 'Heb ik nu toch lekker m’n toyboy'

Over de liefde · 22-10-2023

00:00 00:25:46