Aflevering #13 Sah: Joëlle Over Remote Werken, Samen Nieuwe Gewoontes Oppakken En Een Hele Korte Wereldreis Die Alles Veranderde

#13 SAH: Joëlle over remote werken, samen nieuwe gewoontes oppakken en een hele korte wereldreis die alles veranderde
· Aflevering van de podcast: Plan and Simple

Automatisch zonder nadenken ’s ochtends meteen die telefoon pakken en mail en Instagram checken. Dat is de gewoonte die Joëlle het liefste wil doorbreken. In deze aflevering van Simply About Habits ben ik heel veel te weten gekomen over de unieke gewoontes van Joëlle van Rheeden. Joëlle is marketing & content strateeg, leidt the remote lifestyle en is zoals ze zelf zegt: “iemand die irritant positief is en overal kansen ziet”. We hebben het gehad over ondernemen (“in het begin voelt het alsof je tegen een muur praat”), een wereldreis maken van een week, beslissen om niet meer het gebaande pad te bewandelen, twee dikke tips voor het oppakken van een nieuwe gewoonte (en dat komt goed van pas met de jaarwisseling in zicht) én over haar belangrijkste lifehack die we allemaal zouden moeten doen. Ook als je geen ondernemer bent. Meer weten over Joëlle? Je kunt haar vinden op Instagram (@joellevanrheeden) of kijk op joellevr.com of femalefreedompreneurs.nl In de podcast noem ik het Focus Funnel Programma: een 1-op-1 programma waarin je jouw unieke focusformule ontdekt. Vink eindelijk de taken af die ertoe doen en sluit met een heerlijk ontspannen gevoel de werkdag af. Meer informatie vind je op planandsimple.nl. Je kunt me volgen op Instagram (@rensandsimple) en LinkedIn (Renske Zuurveen). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Plan and Simple

Plan and Simple

Gemaakt door: Renske Zuurveen Eerste aflevering: 28/08/2022

De podcast Plan and Simple heeft in totaal 26 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#14 Waarom jij je niet aan je goede voornemens houdt

#14 Waarom jij je niet aan je goede voornemens houdt

Maker: Renske Zuurveen Datum: 02-01-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13 SAH: Joëlle over remote werken, samen nieuwe gewoontes oppakken en een hele korte wereldreis die alles veranderde

Plan and Simple · 14-12-2022

00:00 50:51