Aflevering #19 Jasmijn Mioch Over Tijd Nemen Voor Pauzes, Serious Gaming En Op Welk Niveau Je Altijd Zou Moeten Beginnen

#19 Jasmijn Mioch over tijd nemen voor pauzes, serious gaming en op welk niveau je altijd zou moeten beginnen
· Aflevering van de podcast: Plan and Simple

Mensen op een effectieve en speelse manier samenbrengen; dat is waar Jasmijn Mioch zich mee bezighoudt. Dat doet ze bijvoorbeeld als podcasthost en dus is ze gewend de vragen te stellen. Deze keer draaien we de rollen om en vraag ik naar haar unieke gewoontes. Bijvoorbeeld die ene die ze doet als ze blij is, maar waarom haar Noorse vriendin daar plaatsvervangende schaamte bij voelt. Natuurlijk hebben we het ook over andere dingen, zoals haar fulltime ondernemerschap, haar thuiswerkroutines en onze gezamenlijke interesse: serious gaming. We bespreken ook: - Welke app Jasmijn eigenlijk minder tijd aan zou willen spenderen - Wat het nemen van 2 minuten ’s ochtends om de vaatwasser uit te ruimen doet voor je hele ochtend - Besluiten dat je wil hardlopen en gewoon direct beginnen (ook als de hele familie in je woonkamer zit) - Waarom het goed is om te beginnen bij de beginnersclub - Welke vormen van mediteren er allemaal zijn en waarom Jasmijn voor welke vorm heeft gekozen - Wat hét risico is van elk moment een gewoonte kunnen doen - Waarom je niet zo streng voor jezelf hoeft te zijn - Vrede hebben met de keuzes die je hebt gemaakt en hoe je dat doet - Focussen op dat waar je zélf controle op hebt Je kunt Jasmijn vinden op LinkedIn (Jasmijn Mioch) en kijk op creatingsessions.nl voor meer informatie over haar bedrijf. Je kunt mij vinden op Instagram (@rensandsimple) en LinkedIn (Renske Zuurveen). www.planandsimple.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Plan and Simple

Plan and Simple

Gemaakt door: Renske Zuurveen Eerste aflevering: 28/08/2022

De podcast Plan and Simple heeft in totaal 26 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#19 Jasmijn Mioch over tijd nemen voor pauzes, serious gaming en op welk niveau je altijd zou moeten beginnen

Plan and Simple · 18-04-2023

00:00 44:56