Aflevering Pluck & Play Met Alex Van Der Linden (Kwestie Van Smaak)

Pluck & Play Met Alex van der Linden (Kwestie van Smaak)
· Aflevering van de podcast: PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play!

Met smaak word je geboren. In het geval van Alex letterlijk en figuurlijk. Opgegroeid in een ondernemersgezin tussen de luxe wijn en whisky leerde hij al jong over kwaliteit, creativiteit en hard werken. Vandaag de dag heeft hij een bruisend eigen bedrijf genaamd Kwestie van Smaak in Utrecht en deelt Alex zijn kennis en expertise als vinoloog en liquorist aan particulieren en horeca ondernemers. Cheers!

De podcast PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Pluck & Play met Maarten van Son (de Financiën)

Pluck & Play met Maarten van Son (de Financiën)

Maker: PLUCK & Play Datum: 18-05-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Pluck & Play Met Alex van der Linden (Kwestie van Smaak)

PLUCK is talentscout in food & drinks en nieuwsgierig naar ontmoeting, verdieping en inspiratie. Let’s pluck & play! · 21-04-2023

00:00 00:43:43