Aflevering De Impact Van Een Theaterbezoek. In Gesprek Met Gwen Sengers Programmeur Jeugd En Educatie Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg.

De impact van een theaterbezoek. In gesprek met Gwen Sengers Programmeur Jeugd en Educatie bij Schouwburg Concertzaal Tilburg.
· Aflevering van de podcast: PODCiST

In deze aflevering gaat Annelijn in gesprek met Gwen Sengers, Programmeur Jeugd en Educatie bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Zij stelt sinds enkele jaren met veel plezier het theateraanbod samen voor de Tilburgse jongeren. Haar missie helderder dan ooit: het allerbeste aan jeugdtheater aanbieden voor álle kinderen van de stad. Ik spreek met haar over de kernvoorstellingen een initiatief waar wij als CiST zelf nauw betrokken bij zijn. Wat maakt dat deze kernvoorstellingen zo'n succes zijn en wat ligt daaraan ten grondslag? Meepraten of iets delen? Laat het ons zeker even weten of zoek ons op. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via: LinkedIn, Facebook, Instagram of de website. PODCiST is een productie van CiST. Met speciale dank aan: Gast: Gwen Sengers || Host: Annelijn Smulders || Muziek: Eva van Pelt || Audiotechniek: Jaron van Dongen

PODCiST

PODCiST

Gemaakt door: CiST Eerste aflevering: 14/11/2022

De podcast PODCiST heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De impact van een theaterbezoek. In gesprek met Gwen Sengers Programmeur Jeugd en Educatie bij Schouwburg Concertzaal Tilburg.

PODCiST · 15-12-2022

00:00 00:47:39