Aflevering Kunst En Cultuur Dichtbij Elke Tilburger. In Gesprek Met Marcelle Hendrickx Wethouder Van Gezondheid, Zorg En Cultuur In De Gemeente Tilburg.

Kunst en cultuur dichtbij elke Tilburger. In gesprek met Marcelle Hendrickx Wethouder van Gezondheid, Zorg en Cultuur in de gemeente Tilburg.
· Aflevering van de podcast: PODCiST

In deze aflevering gaat Annelijn in gesprek met Marcelle Hendrickx Wethouder van Gezondheid, Zorg en Cultuur in de gemeente Tilburg. Wat zijn haar drijfveren en wensen voor de Tilburgers op gebied van kunst en cultuur? We spreken met elkaar over kansengelijkheid, kunst en cultuur dicht bij de mensen brengen en de betekenis achter Tilburg stad van makers. Meepraten of iets delen? Laat het ons zeker even weten of zoek ons op. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via: LinkedIn, Facebook, Instagram of de website. PODCiST is een productie van CiST. Met speciale dank aan: Gast: Marcelle Hendrickx || Host: Annelijn Smulders || Muziek: Eva van Pelt || Audiotechniek: Jaron van Dongen

PODCiST

PODCiST

Gemaakt door: CiST Eerste aflevering: 14/11/2022

De podcast PODCiST heeft in totaal 9 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Kunst en cultuur dichtbij elke Tilburger. In gesprek met Marcelle Hendrickx Wethouder van Gezondheid, Zorg en Cultuur in de gemeente Tilburg.

PODCiST · 09-11-2023

00:00 00:53:50