Aflevering Bestuurderstrofee Special: Benieuwd Hoe Mop, Maarssen En Gorssel/Epse Onze Hockeyvisie Concreet Toepassen In De Praktijk? Laat Je Inspireren!

Bestuurderstrofee Special: Benieuwd hoe MOP, Maarssen en Gorssel/Epse onze hockeyvisie concreet toepassen in de praktijk? Laat je inspireren!
· Aflevering van de podcast: Podje Hockey

In deze speciale aflevering van Podje Hockey vertellen drie voorzitters/bestuursleden van MOP, Maarssen en Gorssel/Epse over hun inzending voor de Bestuurderstrofee. Hoe hebben zij op hun vereniging invulling gegeven aan de Visie op de ontwikkeling van hockeyers van de KNHB? Welke keuzes hebben zij gemaakt en waarom? Wat zijn de effecten ervan en wat zijn tips om hier als vereniging zelf mee aan de slag te gaan? Breng jij namens jouw vereniging een stem uit voor de Bestuurderstrofee-verkiezing? Luister dan deze aflevering om een keuze te maken tussen de drie inzendingen. Of wil jij een stap zetten ten aanzien van het (jeugd)beleid op jouw vereniging? Laat je inspireren door het luisteren van deze aflevering. Benieuwd naar de cooling-down tips? Je vindt ze via deze link.

Podje Hockey

Podje Hockey

Gemaakt door: KNHB Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Podje Hockey heeft in totaal 41 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Bestuurderstrofee Special: Benieuwd hoe MOP, Maarssen en Gorssel/Epse onze hockeyvisie concreet toepassen in de praktijk? Laat je inspireren!

Podje Hockey · 08-06-2023

00:00 00:45:50