Aflevering Daan Disveld (29, Ex Profvoetballer) Gaat Het Gesprek Aan Over Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag Gericht Tegen Vrouwen Met Roché (43)

Daan Disveld (29, ex profvoetballer)  gaat het gesprek aan over seksueel grensoverschrijdend gedrag gericht tegen vrouwen met Roché (43)
· Aflevering van de podcast: Praat Samen Over De Grens - een podcast over seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen

Daan Disveld (29) is voetballer en hovenier. Hij speelde bij NEC en FC Den Bosch. Zijn huidige club is VV DOVO. Daan heeft al dertien jaar een relatie met Puck die door de manier waarop er met vrouwen om wordt gegaan rondom het voetbalveld niet meer langs de lijn verschijnt. Met rapper Roché Nieuwenhuizen (43) praat hij over machocultuur en het perspectief van de vrouw. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Praat Samen Over De Grens - een podcast over seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen

Praat Samen Over De Grens - een podcast over seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen

Gemaakt door: Nijmegen Gemeente Nijmegen Eerste aflevering: 23/04/2023

De podcast Praat Samen Over De Grens - een podcast over seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen heeft in totaal 4 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Daan Disveld (29, ex profvoetballer) gaat het gesprek aan over seksueel grensoverschrijdend gedrag gericht tegen vrouwen met Roché (43)

Praat Samen Over De Grens - een podcast over seksueel grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen · 10-03-2023

00:00 22:14