Aflevering #187 Mensenhandel Is Dichterbij Dan Je Denkt - Carla Stals (Expertisebureau Helse Liefde | Training En Coaching 0-100)

#187 Mensenhandel is dichterbij dan je denkt - Carla Stals (Expertisebureau Helse liefde | Training en coaching 0-100)
· Aflevering van de podcast: Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

"Mensenhandel is dichterbij dan je denkt" Carla Stals werkt vanuit Expertisebureau Helse Liefde met gezinnen waar een kind slachtoffer is van mensenhandel/ seksuele uitbuiting. Dat komt zoveel méér voor dan je denkt. De kennis over mensenhandel is beperkt, in de maatschappij en bij de professionals. Waarschijnlijk omdat we het ons niet willen voorstellen dat dit ook ons kind, ons neefje, ons buurmeisje, onze leerling kan overkomen. Het is belangrijk dat we ons realiseren dat dit wél kan geburen, en met meer kennis kunnen we mensenhandel vaker voorkomen. Daarom deze podcast. Vandaag deel 1, volgende week volgt deel 2. We praten over over de achtergronden, de signalen, de processen, de gevoelens, de schaamte van de slachtoffers en hun ouders.  Over verbindend gezag als steun voor de ouders, samenwerking tussen verschillende organisaties en persoonlijke betrokkenheid van professionals.  Als je meer wilt weten, vragen hebt of steun nodig hebt omdat het over jou gaat, neem contact op met Expertisebureau Helse Liefde. Zij helpen je verder. www.helseliefde.nl Luister de podcast via je eigen podcastapp, Spotify, YouTube of de website. Leuk als je laat weten wat je raakt! Fijne dag,  Mascha

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

Gemaakt door: professionalvanuitjehart Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk heeft in totaal 184 afleveringen

Vorige aflevering

#186 Hoe help je mensen goede beslissingen te nemen?

#186 Hoe help je mensen goede beslissingen te nemen?

Maker: professionalvanuitjehart Datum: 14/08/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#187 Mensenhandel is dichterbij dan je denkt - Carla Stals (Expertisebureau Helse liefde | Training en coaching 0-100)

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk · 21-08-2023

00:00 58:40