Aflevering #194 Valse Start - Een Intens Album Met Liedjes Over Opgroeien In Onveiligheid En In De Jeugdzorg - Moraya (Singer/ Songwriter)

#194 Valse start - een intens album met liedjes over opgroeien in onveiligheid en in de jeugdzorg - Moraya (singer/ songwriter)
· Aflevering van de podcast: Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

"Valse start - een intens album met liedjes over opgroeien in onveiligheid en in de jeugdzorg" Moraya is singer songwriter en heeft haar ervaringen over opgroeien in onveiligheid (en in de jeugdzorg) omgezet in een album met 12 liedjes: Valse start. In deze podcast vertelt Moraya hoe het album tot stand is gekomen, wat Professional vanuit je hart daarmee te maken heeft, waarom zij het heeft gemaakt en deelt zij de achtergrond van een aantal liedjes.  Het eerste nummer "Iemand die luistert" komt uit bij de release van het album op 26 oktober, de andere nummers volgen met steeds een paar weken ertussen. Als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen, abonneer je dan op de nieuwsbrief via www.moraya.nl Luister deze aflevering, en volg Moraya op Spotify, Apple Music, Soundcloud of een ander muziekplatform zodat je alle liedjes kunt horen. Wees voorbereid: de liedjes zijn prachtig en heel intens.

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

Gemaakt door: professionalvanuitjehart Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk heeft in totaal 184 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#194 Valse start - een intens album met liedjes over opgroeien in onveiligheid en in de jeugdzorg - Moraya (singer/ songwriter)

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk · 09-10-2023

00:00 58:03