Aflevering #13 Levenspraatjes: Uitvallen Op Je Werk, Stellen Van Grenzen En Herstelproces. Hoe Ga Je Om Met Een Burn-Out!

#13 Levenspraatjes: Uitvallen op je werk, stellen van grenzen en herstelproces. Hoe ga je om met een burn-out!
· Aflevering van de podcast: Psycho Praatjes

Gelukkig krijgt niet iedereen in zijn leven een burn-out maar waarschijnlijk krijgt wel iedereen ermee te maken. Jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die een burn-out heeft of heeft gehad. Maar wat is dat nou precies, een burn -out? En wat doet dat met de persoon die het overkomt.   Vandaag verteld Jaro openhartig zijn verhaal over de intense periode die leidde tot zijn burn-out, getriggerd door een mix van werkstress, een verbouwing thuis en de zorg voor anderen. Een les die Jaro deelt is het belang van grenzen stellen. Hij benadrukt het belang van het leren ‘nee’ zeggen om persoonlijke energie te bewaken. En welke rol speelt social media tegenwoordig als trigger voor een burn-out?   Benieuwd naar Jaro’s gouden tip? Mis deze aflevering dan niet. Pak je koptelefoon en neem de tijd om te luisteren naar Jaro’s inspirerende verhaal.   Kan jij hulp gebruiken of kamp jij met een burn-out? Neem dan contact op je huisarts of neem een kijkje op de website van Praktijk Dams.   Wil jij geen aflevering missen? Abonneer je dan nu nog op deze podcast of volg Praktijk Dams op Instagram. --- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/esther-dams/message

Psycho Praatjes

Psycho Praatjes

Gemaakt door: Psycholoog Esther Dams Eerste aflevering: 05/12/2023

De podcast Psycho Praatjes heeft in totaal 17 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#14 Spiri-wiri Praatjes: : Yoga, Rigpa Energetic Healing en Meditatie

#14 Spiri-wiri Praatjes: : Yoga, Rigpa Energetic Healing en Meditatie

Maker: Psycholoog Esther Dams Datum: 17-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13 Levenspraatjes: Uitvallen op je werk, stellen van grenzen en herstelproces. Hoe ga je om met een burn-out!

Psycho Praatjes · 03-04-2024

00:00 00:37:59