Aflevering #12 Met Yerseke-Trainer Marco Groeneveld: Over Zijn Mogelijke Sabbatical, Dictatoriaal Gedrag En Vernieuwingsdrang

#12 met Yerseke-trainer Marco Groeneveld: over zijn mogelijke sabbatical, dictatoriaal gedrag en vernieuwingsdrang
· Aflevering van de podcast: PZC Voetbal Podcast

In aflevering 12 van de PZC Voetbal Podcast ontvangt presentator en sportjournalist Juriën Dam Yerseke-trainer Marco Groeneveld. Ook PZC-journalist Jan Dagevos schuift aan. Het gaat van de eerste overwinning van Stavenisse tot het maken van reclame voor een andere podcast, waarin avonturen uit de ooit zo fameuze Discotheek Hooizolder ter sprake komen. Als de conversatie uitkomt op een mogelijke verlening van Groeneveld bij Yerseke, krijgt het gesprek plots een andere wending. De 48-jarige inwoner van Goes twijfelt over een verlenging van zijn trainersloopbaan, en vertelt waarom hij misschien een sabbatical inlast. De heren duiken in het verleden van Groeneveld, die in zijn twintiger jaren al hoofdtrainer was op de Zeeuwse velden. Zo komen er verhalen op tafel over een hoofdsponsor die zich wilde bemoeien met zijn opstelling bij SSV'65, dictatoriaal gedrag van Groeneveld bij Goes en zijn overstap in 2016 naar 'Brute Boys' uit Bruinisse. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

PZC Voetbal Podcast

PZC Voetbal Podcast

Gemaakt door: PZC Eerste aflevering: 05/02/2023

De podcast PZC Voetbal Podcast heeft in totaal 151 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#12 met Yerseke-trainer Marco Groeneveld: over zijn mogelijke sabbatical, dictatoriaal gedrag en vernieuwingsdrang

PZC Voetbal Podcast · 04-12-2023

00:00 00:51:32