Aflevering Thor Park #9-Fis Robotics-Roald Swerts

Thor Park #9-FIS Robotics-Roald Swerts
· Aflevering van de podcast: QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

Over Roald Swerts Roald Swerts is business developer bij FIS Robotics in Genk.  Daarnaast is Roald business developer  voor oa Elektro/Smart automation bij SyntraPXL.  Interesses/kennis  energie, duurzaamheid, Smart industry/robotica/automatisatie 3Dprinting/laser systemen en kunstmatige intelligentie. Roald onderzoekt samen met de bedrijven die willen investeren in automatisatie wat de mogelijkheden zijn. Dit vooral voor de implementatie van slimme maaksoftware met zowel additieve als subtractieve productiemethodes. Het introduceren en stap voor stap implementeren van Industrie 4.0 binnen bedrijven is één van zijn grootste ambities. Over FIS Robotics FIS Robotics is een ontwikkelaar van geautomatiseerde en duurzame maakoplossingen met onze software als motor. FIS Robotics zet zich in voor het creëren van geautomatiseerde systemen voor additive en subtractieve manufacturing met de integratie van intuïtieve interface en AI. Over gespreksleider drs. Ronald Scheer Ronald Scheer is docent bij Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven. Hij is verbonden aan het lectoraat voor Robotica & Mechatronica. Tevens is coach van het succesvolle studenten team 'Team Rembrandts 4481'. Dit team werd in 2019 wereldkampioen in de wereldwijde First Robotics Competitie. Meerdere podcast series Bovendien is Ronald gespreksleider van enkele andere succesvolle podcast series, zoals: 'Hybride Leeromgevingen', 'Toekomst van Onderwijs' en de podcast serie waar je nu naar gaat luisteren over 'QRM4.0'. Hierin praten we over mensgerichte proces innovatie en innovatie digitale technologieën op het gebied van industriële automatisering. Spotify Alle afleveringen zijn te vinden op alle bekende kanalen, zoals Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Podcast Addict en nog veel meer!

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

Gemaakt door: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Eerste aflevering: 24/03/2024

De podcast QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën heeft in totaal 36 afleveringen

Vorige aflevering

Thor Park #8-Enginity-Anja Hoogmartens en Koen Rutten

Thor Park #8-Enginity-Anja Hoogmartens en Koen Rutten

Maker: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Datum: 06/04/2022

Volgende aflevering

Thor Park #10-Yitch!-Rens Snoeijen

Thor Park #10-Yitch!-Rens Snoeijen

Maker: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Datum: 27-04-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Thor Park #9-FIS Robotics-Roald Swerts

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën · 13-04-2022

00:00 00:19:30