Aflevering Dennis Bosman Is Operationeel Directeur Bij Smc Nederland Bv

Dennis Bosman is operationeel directeur bij SMC Nederland BV
· Aflevering van de podcast: QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

Over Dennis Bosman  Dennis Bosman is operationeel directeur bij SMC Nederland BV. Dennis begon al in 2004 zijn carrière bij SMC en werkte voor deze Japanse multinational ook enige jaren in het Verenigd Koninkrijk. Met zijn achtergrond als engineer is hij zowel mateloos geïnteresseerd in techniek als in communicatie en management.  In deze podcast vertelt Dennis onder meer over energy efficiency en smart flexibility, belangrijke onderwerpen waarin juist een bedrijf als SMC een vooraanstaande rol kan spelen binnen de industrie.   .  Over SMC Nederland  SMC is wereldwijd actief in de industriële automatisering en is marktleider op het gebied van pneumatische componenten voor de industrie. Met bijna 21.000 werknemers en 35 productielocaties in 30 landen is SMC een echte multinational. In Nederland is SMC te vinden in Amsterdam met het Nederlandse hoofdkantoor en trainingscentrum, en in het hart van de Brainport Industries, Eindhoven. Daar worden SMC componenten, ook in cleanroom-omgeving, geassembleerd en beschikt SMC over een trainingsruimte, chiller service en een electric motion experience center.  .  SMC Nederland wil herkend worden als dé kennispartner voor veilige en duurzame technologie in de industriële automatisering.  Over gespreksleider Ronald Scheer   Ronald is als gespreksleider & coach betrokken bij podcast series over Onderwijs, Techniek en Innovatie. Daarnaast is Ronald docent & onderzoeker bij het lectoraat voor Robotica en Mechatronica van Fontys hogeschool voor Engineering in Eindhoven.

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën

Gemaakt door: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Eerste aflevering: 24/03/2024

De podcast QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën heeft in totaal 36 afleveringen

Vorige aflevering

Thor Park #11-Absolem-Wim Verboven

Thor Park #11-Absolem-Wim Verboven

Maker: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Datum: 04/05/2022

Volgende aflevering

#32: Godfried Kaanen over QRM bij Bosch scharnieren in Doetinchem

#32: Godfried Kaanen over QRM bij Bosch scharnieren in Doetinchem

Maker: Gespreksleider drs. Ronald Scheer Datum: 25-07-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Dennis Bosman is operationeel directeur bij SMC Nederland BV

QRM4.0: over mensgerichte procesinnovatie en innovatieve digitale technologieën · 22-06-2022

00:00 00:21:00