Aflevering Rainbow Story Met Uitblinker Chantal Van Der Putten ?? Over Waarom Roze Kameraden Extra Nodig Zijn

Rainbow Story met Uitblinker Chantal van der Putten ?? Over waarom Roze Kameraden extra nodig zijn
· Aflevering van de podcast: Rainbow Stories. De podcast die de verhalen van de regenbooggemeenschap meer kleur geeft.

 Uitblinker Chantal van der Putten is sinds enkele jaren zeer actief voor de regenbooggemeenschap. Dat doet Chantal bijvoorbeeld in voetbal via de Roze Kameraden. Graag vertelt zij over haar dromen, haar zoektocht naar wie ze nu is en met wie ze nu is. Plus heeft zij in 2023 de Uitblinkerprijs gewonnen! Daar zit een bedrag van 2.500 euro bij om te besteden aan een mooi ??doel! Veel luisterplezier ***** In de nieuwe serie van de Rainbow Stories staan van uitblinkers in de Rotterdamse Regenbooggemeenschap centraal.  De verhalen zijn verzameld naar aanleiding van de Joanne Ellenkamp Uitblinker Prijs 2023. Kees Vrijdag, columnist bij outinrotterdam.nl, is initiatiefnemer hiervan. Er zijn in 2022 vele inzendingen bij de jury binnengekomen. De verhalen zijn te mooi om ze in de kast te houden!  Daarom heeft Arjan Beune  het initiatief genomen om deze Rainbow Stories op te nemen en te delen. Samen met Kees is begin 2023 de eerste serie van 5 verhalen opgenomen. Smaakt dat naar meer?

Rainbow Stories. De podcast die de verhalen van de regenbooggemeenschap meer kleur geeft.

Rainbow Stories. De podcast die de verhalen van de regenbooggemeenschap meer kleur geeft.

Gemaakt door: Arjan Beune & friends Eerste aflevering: 31/01/2023

De podcast Rainbow Stories. De podcast die de verhalen van de regenbooggemeenschap meer kleur geeft. heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Rainbow Story met Uitblinker Chantal van der Putten ?? Over waarom Roze Kameraden extra nodig zijn

Rainbow Stories. De podcast die de verhalen van de regenbooggemeenschap meer kleur geeft. · 25-01-2023

00:00 00:27:27