Aflevering Verlos Paula En Remco (Mafs) Uit Hun Lijden, Kledingadvies Voor De Hetero-Man (Bachelorette) En Echte Meisjes Finale

Verlos Paula en Remco (MAFS) uit hun lijden, kledingadvies voor de hetero-man (Bachelorette) en Echte Meisjes Finale
· Aflevering van de podcast: Reality Check

Deze aflevering hebben we het over de Echte Meisjes in de jungle finale. Till vraagt zich af of de finale opdracht wel verantwoord is tegenover de locale bevolking. Eva houdt van hoe ongemakkelijk Married At First Sight kan zijn, maar bij Paula en Remco is het wel goed geweest zo. Ze start een petitie om hen uit hun lijden te verlossen. Timo keek de Bachelorette en zag dat het wel heel erg gesteld is met de kledingstijl van de hetero-man. Hij geeft wat nuttig kledingadvies, stuur het door naar al je hetero-vrienden en doe hen en jezelf een plezier. Heb jij een programma of moment waar wij het absoluut over moeten hebben in de volgende aflevering? Stuur ons een (audio) DM via Instagram. Neem vooral ook een kijkje op onze Instagram & TikTok, waar we 24/7 alles voor je in de gaten houden uit Reality-TV land: @realitycheck_depodcast en www.tiktok.com/@realitycheck_depodcast Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@dagennacht.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Reality Check

Reality Check

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 29/03/2022

De podcast Reality Check heeft in totaal 60 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Sylvia Geersen: in de Mora reclame en Jehova Getuige?

Sylvia Geersen: in de Mora reclame en Jehova Getuige?

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 25-02-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Verlos Paula en Remco (MAFS) uit hun lijden, kledingadvies voor de hetero-man (Bachelorette) en Echte Meisjes Finale

Reality Check · 23-02-2023

00:00 00:35:46