Aflevering #54 - Mijn Mening Over De 'Coaching Bubbel'

#54 - Mijn mening over de 'coaching bubbel'
· Aflevering van de podcast: Relaxed & succesvol ondernemen podcast

"Hé, je bent op TV" Kennelijk was er een programma op TV waarin de coaching bubbel weer belachelijk werd gemaakt. Ik stond tussen een indrukwekkende line-up van business coaches dus ik voelde me eigenlijk wel vereerd.  Tegelijkertijd vond ik het ook een mooi moment om eindelijk eens mijn mening te geven hierover. Want is het wel normaal dat er zulke hoge prijzen worden gevraagd? En worden mensen echt opgelicht? Hoe rechtvaardig zijn bepaalde prijzen eigenlijk?  Je hoort mijn mening in deze aflevering. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw mening. Wil je die met me delen op Instagram?  *********************** Hi! Yvette hier. Ik zal me ook nog even voorstellen. Als business coach en IT nerd help ik zwaargewichten die lichter willen ondernemen. Met de juiste strategie en mindset wordt jouw bedrijf lucratiever en je leven lichter. Als je met mij werkt, gaan we je bedrijf slim inrichten, automatiseren en opschalen. Zonder poespas, marketing trucjes of gebakken lucht. Wel met extra veel ademruimte voor jou. Wil je veel harder groeien, zonder jezelf helemaal de tandjes te werken? En alleen nog dat doen waar je hart van in de fik vliegt? Dan spreek ik je graag. Plan een gratis Next Level call in en ontdek welke mogelijkheden ik voor je zie (geen verkapte salescall, gewoon 45 minuten gratis coaching) Stuur een DM via Instagram (@yvette_lans) of mail naar vraagje@yvettelans.com Of check mijn website als je lekker anoniem eerst wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt: www.yvettelans.com Tot slot: je bent een kanjer als je een review voor me achterlaat of als je deze podcast deelt in je stories op Instagram. Vergeet me dan niet te taggen, anders zie ik het niet ?

Relaxed & succesvol ondernemen podcast

Relaxed & succesvol ondernemen podcast

Gemaakt door: Yvette Lans | Business coach voor zwaargewichten die lichter willen ondernemen Eerste aflevering: 12/06/2022

De podcast Relaxed & succesvol ondernemen podcast heeft in totaal 52 afleveringen

Vorige aflevering

#53 Hoe het is om als multi passionate te ondernemen - met Tessa Jill Brockhoff

#53 Hoe het is om als multi passionate te ondernemen - met Tessa Jill Brockhoff

Maker: Yvette Lans | Business coach voor zwaargewichten die lichter willen ondernemen Datum: 01/06/2022

Volgende aflevering

#55 - Wat gebeurt er als je de lat omlaag gooit?

#55 - Wat gebeurt er als je de lat omlaag gooit?

Maker: Yvette Lans | Business coach voor zwaargewichten die lichter willen ondernemen Datum: 10-06-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#54 - Mijn mening over de 'coaching bubbel'

Relaxed & succesvol ondernemen podcast · 03-06-2022

00:00 00:24:53