Aflevering #98 Hoe Je Zelfbewustzijn, Nieuwsgierigheid En Passie Inzet Om Je Droombaan(Leven) Te Creëren. In Gesprek Met Hasse Cox.

#98 Hoe je zelfbewustzijn, nieuwsgierigheid en passie inzet om je droombaan(leven) te creëren. In gesprek met Hasse Cox.
· Aflevering van de podcast: Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

In deze podcast spreek ik met Hasse Cox. Wij hebben allebei onze droombaan en zijn beiden ervaren Me-Scan coaches. Deze podcast straalt één en al passie uit voor ons vak. We spreken elkaar over het nut van zelfkennis en zelfbewustzijn. En hoe dit onwijze sturingskracht en speelkracht in je leven kan brengen. We vertellen je hoe je door de juiste tools en inzichten weer aan het roer kan gaan zitten, en zelf de regie kan nemen over de situatie. Waardoor je gaat ervaren dat je niet vast zit in deze situatie maar vanuit nieuwsgierigheid en spelen in beweging mag komen. Meer weten over Hasse? Check haar Instagram Wil je een vrijblijvende matchcall aanvragen? ?????????Klik dan hier????????? Wil je geen podcasts missen? Meld je dan aan via iTunes of Spotify zodat je een melding krijgt. Volg me op ?????????Instagram?????????: ?????????https://www.instagram.com/renee_boelaars????????? Gratis Online Masterclass bijwonen? Meld je aan via deze link: ?????????https://renee-boelaars.nl/gratis-masterclass/????????

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

Gemaakt door: Renee Boelaars Eerste aflevering: 07/08/2022

De podcast Renee Boelaars - Ontdek je droombaan heeft in totaal 106 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#98 Hoe je zelfbewustzijn, nieuwsgierigheid en passie inzet om je droombaan(leven) te creëren. In gesprek met Hasse Cox.

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan · 14-02-2024

00:00 00:58:19