Aflevering #104 Dit Gebeurt Er Als Je Je Gevoel Volgt In Je Carrière (In Gesprek Met Veronique Van Norden Nei-Therapeut)

#104 Dit gebeurt er als je je gevoel volgt in je carrière (In gesprek met Veronique van Norden NEI-therapeut)
· Aflevering van de podcast: Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

Vaak zorgt ons hoofd ervoor dat we stil blijven staan en er dus niks verandert. We willen onze loopbaan het liefst helemaal vanuit ons hoofd uitstippelen.. Maar kan dit wel? En wat kan er ontstaan als je je gevoel volgt? En is dit altijd makkelijk? In deze podcast ben ik in gesprek met NEI-therapeut Veronique van Norden. Ze neemt ons mee in de stappen die zij in haar carrière heeft gezet en vertelt ons precies hoe ze tot deze stappen/keuzes is gekomen. Daarnaast neemt ze ons mee in het werk dat ze op dit moment doet. Als NEI-therapeut helpt ze o.a. mensen met een kinderwens en rouwverwerking. Wil je meer weten over Veronique en/of een intake inplannen, via deze link ga je naar haar website Wil je Veronique op Instagram volgen? Klik dan hier Wil je bij Renee een vrijblijvende matchcall aanvragen? ?????????Klik dan hier????????? Wil je geen podcasts missen? Meld je dan aan via iTunes of Spotify zodat je een melding krijgt. Volg me op ?????????Instagram?????????: ?????????https://www.instagram.com/renee_boelaars????????? Gratis Online Masterclass bijwonen? Meld je aan via deze link: ?????????https://renee-boelaars.nl/gratis-masterclass/????????

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan

Gemaakt door: Renee Boelaars Eerste aflevering: 07/08/2022

De podcast Renee Boelaars - Ontdek je droombaan heeft in totaal 106 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#105 Deze vaardigheid bezorgt je je droombaan

#105 Deze vaardigheid bezorgt je je droombaan

Maker: Renee Boelaars Datum: 21-03-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#104 Dit gebeurt er als je je gevoel volgt in je carrière (In gesprek met Veronique van Norden NEI-therapeut)

Renee Boelaars - Ontdek je droombaan · 18-03-2024

00:00 00:48:48