Aflevering Wendy Kwaks #63 Ze Kreeg Borstkanker In 2016 En Moest Afschakelen. Zo Leerde Ze Dat Hard Werken Niet De Oplossing Was Naar Genezing.

Wendy Kwaks #63 Ze kreeg borstkanker in 2016 en moest afschakelen. Zo leerde ze dat hard werken niet de oplossing was naar genezing.
· Aflevering van de podcast: Samen Sterker Podcast

Ze kreeg borstkanker in 2016 en moest afschakelen. Zo leerde ze dat hard werken niet de oplossing was naar genezing. 'Door alle patronen in mijn leven aan te kijken en te veranderen, veranderde mijn leven. En toen ik gezond en wel terugkwam, wilde ik niets anders meer dan op een positieve manier het verschil maken'. In deze podcast gaan we in op de persoonlijke missie van Wendy, en vertelt zij over haar persoonlijke transformatie: van borstkanker, confrontatie met zichzelf en het aankijken van angst, via meditatie naar rust, inzicht in haar passies. Dit intensieve traject bracht een grote, positieve verandering teweeg in haar leven. Die positiviteit wil ze graag verspreiden, door mensen te ondersteunen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling of bij veranderopgaven in de organisatie. Terug in de organisatie bedacht ze het Transitieteam. Een team met als missie om de deuren van Defensie verder open te zetten, om via samenwerking problemen in de krijgsmacht aan te pakken. Bijvangst van de aanpak is dat Defensie meer en meer een betrouwbare maatschappelijke partner wordt in onze samenleving. Met en door dit team laat Wendy zien dat zij een gedreven mens is, met een enorme drive tot het verbinden van mensen. Het doel is niets minder dan het creëren van een betere wereld, en kansen te vergroten voor een veiliger en veerkrachtig Nederland. Ze zet alles op alles om met haar team het verschil te maken in de defensieorganisatie. Haar credo: 'hoe harder je werkt en focust op iets, hoe meer de oogkleppen op lijken te gaan. Dat maakt het lastig om echt tot de kern te komen. Zorg voor diversiteit in je team, zet mensen in vanuit hun passie en geef ze vertrouwen. Hierdoor kom je moeitelozer tot oplossingen en kun je als team excelleren'. Ben jij nieuwsgierig geworden? Luister het inspirerende verhaal van Wendy Kwaks met pakkende oneliners, mooie voorbeelden en vooral inzicht in hoe Wendy zich het positief manifesteren eigen heeft gemaakt vanuit haar eigen life events.

Samen Sterker Podcast

Samen Sterker Podcast

Gemaakt door: Ministerie van Defensie Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Samen Sterker Podcast heeft in totaal 49 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Wendy Kwaks #63 Ze kreeg borstkanker in 2016 en moest afschakelen. Zo leerde ze dat hard werken niet de oplossing was naar genezing.

Samen Sterker Podcast · 17-10-2022

00:00 0:31:28