Aflevering De Comeback Van Het Magazine: Over De Opleving Van The New York Times, Print Als Luxe Product En Radical Sabbaticals.

De comeback van het magazine: over de opleving van The New York Times, print als luxe product en radical sabbaticals.
· Aflevering van de podcast: Schaamteloos Randstedelijk

Omringd door de mooiste tijdschriften van vroeger en nu geeft Perre in deze aflevering een ode aan één van zijn grootste liefdes: het magazine. Ze waren ooit toonaangevend, vernieuwend, invloedrijk en innovatief. Wat is er nog over van deze invloedrijke component ten tijde van het internet en social media? Is het een aflopende zaak of zit er een Vinyl revival in voor het perfecte medium in tijden van digitale verslaving? Even geen anti kapitalistische rent deze week! Ook vertelt Doortje over hoe magazines haar hebben geholpen op het gebied van bijvoorbeeld liefde, namelijk de ElleGirl. Perre vertelt uiteindelijk hoe je als tijdschrift de digitale tijd kan overleven en tipt er een paar waar jij een abonnement op kan nemen. ??Probeer nu de chilled classics van Starbucks en hier vind je nog veel meer manieren hoe jij kunt ontspannen tijdens jou 10 minute break! ??Maak nu kennis met Arla LactoFREE voor 1 euro. Via Arla.nl/lactofree vind je alle informatie en via deze link vind je ook het recept voor lactosevrije havermout met banaan en rozijnen waar wij het in deze aflevering over hebben. Tips: - Traffic van Ben Smith - Radical sabbatical stukje in de Elle: https://www.elle.com/uk/life-and-culture/culture/a43915365/radical-sabbatical/ - Expositie magazines Made van Krimpen: https://madevankrimpen.com/blogs/exhibitions/the-originals - Grafiek afname tijdschrift: https://www.nrc.nl/nieuws/2021/05/31/de-situatie-in-de-tijdschriftsector-is-al-jaren-bedroevend-a4045563 Volg hier Doortje, Perre en Schaamteloos Randstedelijk op Instagram. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Mail dan naar adverteren@dagennacht.nl Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Schaamteloos Randstedelijk

Schaamteloos Randstedelijk

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 07/10/2022

De podcast Schaamteloos Randstedelijk heeft in totaal 60 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

De comeback van het magazine: over de opleving van The New York Times, print als luxe product en radical sabbaticals.

Schaamteloos Randstedelijk · 01-06-2023

00:00 00:45:43