Aflevering Mannen Met Snorren Willen Domineren. Een Antropologisch Onderzoek Naar De Snor, Bellen Met Donny Ronny (Voorheen Stefano Keizers) En Wat Gebeurt Er Nu Met Alle Vanmoofs?

Mannen met snorren willen domineren. Een antropologisch onderzoek naar de snor, bellen met Donny Ronny (voorheen Stefano Keizers) en wat gebeurt er nu met alle VanMoofs?
· Aflevering van de podcast: Schaamteloos Randstedelijk

De snor is terug in het straatbeeld! Daarom in deze hyper specifieke aflevering: waarom dragen mannen snorren? Doortje ging op snorrenjacht in snorren central, aka Amsterdam, en vroeg het de mannen zelf. Dat vonden we alleen niet voldoende, dus geven we ook nog een evolutionaire verklaring. En om het allemaal af te ronden, bellen we met Donny Ronny, het nieuwe alter ego van Stefano Keizers. Hoe zorg je ervoor als man dat je niet je snor wordt? Ook kregen we tijdens de opname lucht van het gedoe bij VanMoof. Is dit het einde van de immens populaire E-bike? En zo ja: wat gaat er met de bestaande VanMoofs gebeuren? Volg hier Doortje, Perre en Schaamteloos Randstedelijk op Instagram. Stuur daar vooral jouw snor backstory naartoe. Luister vanaf 10 juli naar onze nieuwe 4-delige podcast VSR: Alles Premium exclusief op Podimo. Daarnaast luister je via Podimo ook advertentievrij naar onze reguliere afleveringen. Een heuse package deal dus. Via podimo.nl/vsr kun je nu twee maanden gratis luisteren! Tips: - Grote frustratie om illegale reclames van Swapfiets en Oatly: ‘Dit mag niet zomaar’ - VanMoof, waarvoor faillissement dreigt, heeft eigenlijk altijd problemen gekend ?? Koop je tickets voor de Artis zomeravonden en bekijk het programma via artis.nl ??Krijg nu 15% korting op alle Air-up flessen op air-up.com met de kortingsode Schaamteloos15, geldig tot en met 31 Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Schaamteloos Randstedelijk

Schaamteloos Randstedelijk

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 07/10/2022

De podcast Schaamteloos Randstedelijk heeft in totaal 60 afleveringen

Vorige aflevering

Alles Premium: onze strijd tegen middelmatigheid exclusief op Podimo

Alles Premium: onze strijd tegen middelmatigheid exclusief op Podimo

Maker: Dag en Nacht Media Datum: 10/07/2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Mannen met snorren willen domineren. Een antropologisch onderzoek naar de snor, bellen met Donny Ronny (voorheen Stefano Keizers) en wat gebeurt er nu met alle VanMoofs?

Schaamteloos Randstedelijk · 13-07-2023

00:00 00:54:48