Aflevering Onze Luisteraars Gebruiken 20X Meer Coke Dan Het Landelijk Gemiddelde. Over Snuifschaamte En De Normalisering Van Coke.

Onze luisteraars gebruiken 20x meer coke dan het landelijk gemiddelde. Over snuifschaamte en de normalisering van coke.
· Aflevering van de podcast: Schaamteloos Randstedelijk

We vroegen aan jullie of jullie wel eens coke gebruiken. En wat bleek, we snuiven zo'n 20x meer coke dan het landelijk gemiddelde. Daarom gingen we op onderzoek uit. Waarom wordt er zoveel gesnoven? Wordt het steeds normaler? En hoe zit het met onze snuifschaamte (blijkbaar is deze term multi-interpretabel)? We kijken kritisch naar het gebruik van de jonge randstedeling en kijken naar de criminele wereld achter het coke. Ben jij verantwoordelijk voor het geweld achter je lijntje coke? En we gaan in discussie over een mogelijk oplossing tegen dit probleem: moet coke legaal worden? Volg hier Doortje, Perre en Schaamteloos Randstedelijk op Instagram. Stuur daar vooral jouw snor backstory naartoe. Luister vanaf 10 juli naar onze nieuwe 4-delige podcast VSR: Alles Premium exclusief op Podimo. Daarnaast luister je via Podimo ook advertentievrij naar onze reguliere afleveringen. Een heuse package deal dus. Via podimo.nl/vsr kun je nu twee maanden gratis luisteren! Tips: - How much does cocaine cost around the world? - It is time to legalise cocaine Met de codes SchaRa 5% krijg je korting op de messen van Matthias Quadekker smederij Probeer BookBeat zelf uit! Ontdek meer dan 800.000 luisterboeken en e-books in de app. Met de code schaamteloosrandstedelijk: https://www.bookbeat.nl/ Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Schaamteloos Randstedelijk

Schaamteloos Randstedelijk

Gemaakt door: Dag en Nacht Media Eerste aflevering: 07/10/2022

De podcast Schaamteloos Randstedelijk heeft in totaal 60 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Onze luisteraars gebruiken 20x meer coke dan het landelijk gemiddelde. Over snuifschaamte en de normalisering van coke.

Schaamteloos Randstedelijk · 20-07-2023

00:00 01:01:24