Aflevering Zijn We Op Weg Naar Een Wachtwoordloze Toekomst? Het Belang Van Security Awareness: Iedereen Doet Het, Maar Niemand Doet Het Goed!

Zijn we op weg naar een wachtwoordloze toekomst? Het belang van Security Awareness: iedereen doet het, maar niemand doet het goed!
· Aflevering van de podcast: SecurityTalks

Raacha Naoum spreekt met Vince Hubard (Security Architect bij Atos Digital Security NL) en Hans Bettings (Sales & Client Manager bij Atos Digital Security NL) over cybersecurity. Inhoud SecurityTalks podcast aflevering 8: Security Awareness: - 'Stop nou eens met deze 10 dingen die het cybercriminelen makkelijk maken' - AG Connect - Brussel breidt cybersecurityregels uit en dreigt met boetes - AG Connect - 77 Percent of Ransomware Attacks Successfully Bypass Email Filtering (esecurityplanet.com) Passkey: een wachtwoordloze toekomst? - https://arstechnica.com/gadgets/2022/05/apple-google-and-microsoft-want-bluetooth-proximity-to-replace-the-password/ Funtips: - Het is oorlog, maar niemand die het ziet - Huub Modderkolk - Darknet Diaries - Port Knocking

SecurityTalks

SecurityTalks

Gemaakt door: Motiv ICT Security Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast SecurityTalks heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Zijn we op weg naar een wachtwoordloze toekomst? Het belang van Security Awareness: iedereen doet het, maar niemand doet het goed!

SecurityTalks · 20-05-2022

00:00 00:34:30