Aflevering 208. Van Gewoon Naar Uitzonderlijk - Ontdek De 5 Segmenten Van Energyjoy & Mijn Doorbraak Op De Internationale Magazine Cover!

208. Van Gewoon naar Uitzonderlijk - Ontdek de 5 Segmenten van EnergyJoy & Mijn Doorbraak op de Internationale Magazine Cover!
· Aflevering van de podcast: Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Podcast 208: Van Gewoon naar Uitzonderlijk - Ontdek de 5 Segmenten van EnergyJoy & Mijn Doorbraak op de Internationale Magazine Cover! - Introductie: Ontdek de kracht van levensveranderende tools en jouw unieke bijdrage aan de wereld.    - De Energie van Transformatie: Ontdek de synergie tussen energie, frequenties en het onderbewuste, en hoe deze combinatie jouw leven en business radicaal kan veranderen.    - Masteren op Wereldniveau: Leer de 5 cruciale EnergyJoy Segmenten kennen die jou helpen de krachtigste en meest authentieke versie van jezelf te worden en anderen op het hoogste niveau te helpen in hun leven en business.    - Jouw Persoonlijke Doorbraak: Voel je dat je ziel je een bepaalde richting op duwt? Ontdek de kracht van je 'Soulpull' en hoe je die kan gebruiken om je leven en business naar het volgende niveau te tillen.    - Een Speciaal Moment: Deel mijn super happy EnergyJoy moment over mijn eerste internationale magazine cover, een persoonlijke mijlpaal en een bevestiging van de impact van EnergyJoy.    - Jouw Uitnodiging voor Groei: Ben je klaar om jouw dromen werkelijkheid te laten worden en een EnergyJoy Master te worden? Ontdek hoe je de eerste stap kunt zetten. - Dankbaarheid en Uitnodiging: Dank voor jouw tijd en energie, en een uitnodiging voor direct contact om samen jouw pad naar EnergyJoy Mastery te beginnen. Vergeet niet de shownotes te bekijken op www.LisetteLucas.com/208 voor meer details en inspiratie!   Doe mee aan de 1 MILLION+ Missie: Hoe? Heel simpel: Download Gratis de Boven De Gouden Lijn Methode®  En bestel jouw: Boven De Gouden Lijn Methode® Manifestatie Journal   Klaar voor actie?  DM me het woord: COVER en dan bekijken we samen wat de beste volgende stap is voor jou op dit moment!  Shownotes: www.LisetteLucas.com/208   En internationaal nieuws! Ik ben Executive Contributor voor het internationale Brainz Magazine voor high level achievers! Ja, met maandelijks 1,2 miljoen lezers (organisch) is het volledig in alignment met mijn 1 Million Souls Mission! Iedere maand schrijf ik (in het Engels een artikel vanuit mijn expertise) Lees hier meer over mijn samenwerking met Brainz én het exclusieve interview   BESTEL Jouw Boven De Gouden Lijn Methode® Manifestatie Journal!  Of bestel direct de Nederlandse of Engelse versie via Amazon (Wereldwijde verzending) + Download gratis de ‘Boven de Gouden Lijn Methode®’ En????Yes! Ook in het Engels! + Download gratis mijn Lisette Lucas app iOS / Android hier vind je ook alle gratis meditaties zodat je ze makkelijk bij de hand hebt.   ??CLAIM Jouw ELITE Soul Connectie Call en ontdek wat een mastermind traject voor jou (en je business) kan betekenen. (beperkt plaats beschikbaar) DM me dan het woord: ELITE via Instagram  of email: info@lisettelucas.nl    Ik kijk ernaar uit te connecten, kennis te maken of je weer te zien!  X Lisette

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Gemaakt door: Lisette Lucas Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas heeft in totaal 204 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

208. Van Gewoon naar Uitzonderlijk - Ontdek de 5 Segmenten van EnergyJoy & Mijn Doorbraak op de Internationale Magazine Cover!

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas · 24-01-2024

00:00 10:34