Aflevering 220. Innovatie Kracht: De Rol Van Deep Fake Therapy En Mediumschap In Het Nieuwe Rouwen Met Leoniek Van Der Maarel

220. Innovatie Kracht: De Rol van Deep Fake Therapy en Mediumschap in Het Nieuwe Rouwen met Leoniek van der Maarel
· Aflevering van de podcast: Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Podcast 220: Innovatie Kracht: De Rol van Deep Fake Therapy en Mediumschap in Het Nieuwe Rouwen met Leoniek van der Maarel - Gast: Leoniek van der Maarel, dé rouwtherapeut van Nederland en rouwopleider hulpverleners van Academie voor Verlies - Host: Lisette Lucas, expert in mediumschap en high frequency business mentor/coach van de EnergyJoy Mastery Academy Hoogtepunten van de Aflevering: - Verkenning van deepfake therapie: een revolutionaire benadering in de rouwtherapie. - De synergie tussen traditioneel mediumschap en moderne technologie. - Praktijkverhalen en inzichten uit de directe ervaring van Leoniek. - Discussie over een recente documentaire rond 'het nieuwe rouwen' op de NPO. Waarom Beluisteren?: - Unieke inzichten in hoe technologie rouwverwerking transformeert. - Inspiratie voor professionals in de gezondheidszorg over nieuwe methoden in hun praktijk. - Diepgaande discussie over de ethische overwegingen bij het gebruik van nieuwe technologieën in therapie. Voor Wie?: - Therapeuten en hulpverleners op zoek naar vernieuwende methoden in hun praktijk. - Geïnteresseerden in de combinatie van technologie en spirituele praktijken. - Iedereen die persoonlijk of professioneel betrokken is bij rouwverwerking. Bezoek voor Meer Informatie: - www.LisetteLucas.com/220 voor extra materialen, Q&A’s en meer diepgaande informatie. Deze podcast is een must-listen voor zowel de professionele hulpverlener als de geïnteresseerde leek die nieuwsgierig is naar de toekomst van therapie en heling. Mis deze deepdive niet!

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas

Gemaakt door: Lisette Lucas Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas heeft in totaal 201 afleveringen

Vorige aflevering

219. Medium In Business + 11 instant WINS

219. Medium In Business + 11 instant WINS

Maker: Lisette Lucas Datum: 10/04/2024

Volgende aflevering

221. Balans is B.S. + Ontdek EnergyJoy MBA

221. Balans is B.S. + Ontdek EnergyJoy MBA

Maker: Lisette Lucas Datum: 24-04-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

220. Innovatie Kracht: De Rol van Deep Fake Therapy en Mediumschap in Het Nieuwe Rouwen met Leoniek van der Maarel

Shift naar EnergyJoy en daar Voorbij! met Lisette Lucas · 17-04-2024

00:00 34:24