Aflevering Liverpool-Keeperstrainer John Achterberg Over Keepen In Engeland En Het Werken Met Klopp, Alisson Becker En Virgil Van Dijk!

Liverpool-keeperstrainer John Achterberg over keepen in Engeland en het werken met Klopp, Alisson Becker en Virgil van Dijk!
· Aflevering van de podcast: Showkeepers

In aflevering 6 van dit seizoen gaan Harm en Arjan online in gesprek met John Achterberg, de keeperstrainer van Liverpool. Achterberg heeft een boek uitgebracht met de mooiste verhalen uit zijn eigen carrière en de ins en outs van het werken bij Liverpool met Jürgen Klopp, Alisson Becker en Virgil van Dijk. Onze apparatuur wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van Blue Microphones. Kijk ook eens op https://www.bluemic.com/nl-nl/! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Showkeepers

Showkeepers

Gemaakt door: FC Afkicken Eerste aflevering: 17/04/2022

De podcast Showkeepers heeft in totaal 39 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Liverpool-keeperstrainer John Achterberg over keepen in Engeland en het werken met Klopp, Alisson Becker en Virgil van Dijk!

Showkeepers · 03-11-2021

00:00 01:06:06