Aflevering #11: Zeewierburgers En Paddestoelensaté Op De Horecava

· Aflevering van de podcast: Smaakmakers

In de tweede week van januari komt heel culinair Nederland naar de Amsterdamse RAI. Op de Horecava kun je, tussen de grootkeukenapparatuur en het restaurantmeubilair door, zien wat de trends voor het nieuwe jaar worden. Op het gebied van eten en drinken springen een paar dingen eruit: meer aandacht voor voedselverspilling, een grotere rol van techniek in de keuken én een kleinere rol voor vlees.  De eerste twee podcasts van 2019 gaan over deze ontwikkelingen. In deze aflevering stort ik met op plantaardige trend, over 2 weken kijk ik naar een paar technologische ontwikkelingen die ik op de Horecava ontdekte. En tussendoor zul je ook het tegengaan van voedselverspilling tegenkomen.  Alle producten uit de podcast: Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit www.nagf.nl/ Botanic Bites http://www.botanicbites.com/ The Dutch Weed Burger www.dutchweedburger.com  Volg Smaakmakers: www.smaakmakerspodcast.com www.facebook.com/smaakmakerspodcast www.instagram.com/zegertvdlinde

Speelgoedwinkel
Smaakmakers

Smaakmakers

Gemaakt door: Zegert van der Linde Eerste aflevering: 27-07-2020

De podcast Smaakmakers heeft in totaal 63 afleveringen

Vorige aflevering

#10.1: De Standaarduitrusting van Hans Spitsbaard

#10.1: De Standaarduitrusting van Hans Spitsbaard

Maker: Zegert van der Linde Datum: 24-12-2018

Volgende aflevering

#12: Eten printen en nooit meer slechte wijn op de Horecava

#12: Eten printen en nooit meer slechte wijn op de Horecava

Maker: Zegert van der Linde Datum: 28-01-2019

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#11: Zeewierburgers en paddestoelensaté op de Horecava

Smaakmakers · 14-01-2019

00:00 12:46