Aflevering Afl.9: Succesvol Armoedebeleid Inclusief Sport, Bewegen En Een Gezonde Leefstijl (Rita Van Driel En Marianne Steijn)

Afl.9: Succesvol armoedebeleid inclusief sport, bewegen en een gezonde leefstijl (Rita van Driel en Marianne Steijn)
· Aflevering van de podcast: Sport & Samenleving

Lennart Booij spreekt met voorzitter van de alliantie ‘Sport en bewegen voor iedereen’ Rita van Driel en wethouder te Velsen Marianne Steijn. Ze hebben het over armoedebeleid en welke uitdagingen, maar vooral ook oplossingen er zijn. Door de mens en zijn behoefte weer centraal te stellen kun je volgens beide dames veel meer bereiken. En zo ook de waarde van sport, bewegen en een gezonde leefstijl beter benutten. Voor de actualiteit belt Lennart met Wikke van Stam van het Mulier Instituut en jongerenwerker Nassera Achahboun. Armoede heeft een groot effect op de gezondheid van mensen en corona maakt dat extra zichtbaar. Van Stam en Achahboun delen hun bevindingen hierover zowel vanuit de praktijk als uit onderzoek. Meer informatie op https://www.teamsportservice.nl/actueel/podcasts/ (https://www.teamsportservice.nl/actueel/podcasts/)

Sport & Samenleving

Sport & Samenleving

Gemaakt door: Team Sportservice Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Sport & Samenleving heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Afl.9: Succesvol armoedebeleid inclusief sport, bewegen en een gezonde leefstijl (Rita van Driel en Marianne Steijn)

Sport & Samenleving · 06-04-2021

00:00 46:53