Aflevering 5. Stijn Devolder: "Hiermee Ga Je De Ronde Van Vlaanderen Winnen, Zei Die Sterrenchef. En Hij Gaf Mij Zijn Beste Kabeljauw"

5. Stijn Devolder: "Hiermee ga je de Ronde van Vlaanderen winnen, zei die sterrenchef. En hij gaf mij zijn beste kabeljauw"
· Aflevering van de podcast: Stamcafé Koers

De gast: Stijn Devolder. De locatie: “In De Zon” in Sint-Denijs-Boekel. De verhalen: over kabeljauw bij een sterrenchef, kippen als trofee en het beruchte oortje in de Ronde van Vlaanderen. Over die keer dat Devolder zich bewust liet uitzakken uit een ontsnapping, om niet te tonen hoe goed hij was. En over die ene, belangrijke wijsheid in het wielrennen: “Aje moe kakkn, moe je kakkn.” Bekijk de volledige aflevering in video op YouTube en in de Nieuwsblad-app. Productie: Nieuwsblad & Bahamontes | Hosts: Michaël Van Damme en Jonas Heyerick | Audiomontage: Tom Soetaert | Videomontage: Kim Lannoo | Eindredactie: Bert Heyvaert | Met dank aan Skoda en In De Zon See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stamcafé Koers

Stamcafé Koers

Gemaakt door: Nieuwsblad & Bahamontes Eerste aflevering: 01/03/2024

De podcast Stamcafé Koers heeft in totaal 6 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

5. Stijn Devolder: "Hiermee ga je de Ronde van Vlaanderen winnen, zei die sterrenchef. En hij gaf mij zijn beste kabeljauw"

Stamcafé Koers · 27-03-2024

00:00 01:32:50