Aflevering Inspanningstest Met Ademgasanalyse En Het Opzetten Van Optimale Cardiotraining Met Cardio-Specialist Daniël Van Schaik (S2: A14)

Inspanningstest met ademgasanalyse en het opzetten van optimale cardiotraining met cardio-specialist Daniël van Schaik (S2: A14)
· Aflevering van de podcast: Start2Move De Podcast

In deze podcast gaan Freerk en Elian buiten hun comfortzone (Elian nog wat meer dan Freerk aan de uitslag van de test te zien). De twee krachtsporters doen een maximale cardiovasculaire inspanningstest bij expert op dit gebied Daniël van Schaik. En wel de gouden standaard binnen de cardiovasculaire testen: de ademgasanalyse. Ervaringen en interpretatie van de testresultaten worden besproken. Vervolgens wordt de vertaalslag gemaakt van testresultaat naar het opstellen van een optimaal trainingsprogramma voor cardiotraining. Als zelfs krachtsporters die niks met cardiotraining doen dit waardevol vonden, betekent dit dat jij gauw moet luisteren!  https://www.move-support.nl/ 

Start2Move De Podcast

Start2Move De Podcast

Gemaakt door: Start2Move Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Start2Move De Podcast heeft in totaal 39 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Inspanningstest met ademgasanalyse en het opzetten van optimale cardiotraining met cardio-specialist Daniël van Schaik (S2: A14)

Start2Move De Podcast · 22-02-2023

00:00 00:33:01