Dick Veerman gaat in gesprek met de Chinese Tiffany Tsui (die Engels spreekt maar Nederlands verstaat) en de Nederlandse innovatiedeskundige Dewi Hartkamp om een antwoord te vinden op de vraag wat het Nederlandse agrofoodsysteem zo interessant maakt voor het buitenland. Tsui kijkt van buiten naar binnen, behalve vanuit China ook vanuit de VS. Hartkamp laat zien dat onze belangrijkste onderscheidende eigenschap - samenwerken in concurrentie - teloor aan het gaan is. Twee vrouwen geven een bijzondere analyse van ons land in crisis. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 27 mei 2025 van 16:00-18:00: ???https://mailchi.mp/foodlog/cafe_mei2025 Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: ???https://tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 45 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 21-04-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.