In gesprek met twee ondernemers ontdekken we waarom Nederland qua landbouwvernieuwing vastzit. Het geld dat in innovatie wordt gestoken wordt zo versnipperd uitgegeven dat iedereen een beetje krijgt voor van alles en nog wat, maar niemand genoeg voor de dingen waar het om zou moeten gaan. Rik Hoogenberg van Ikwileerlijkezuivel.nl en Rieks Smook van Grassa leggen het Dick Veerman haarfijn uit in dit derde gesprek in de serie over de landbouwmalaise waarin Nederland terecht is gekomen. Maar het barst van de kansen! Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor Foodlog Café @WFC op 27 mei 2025 van 16:00-18:00: ?????https://mailchi.mp/foodlog/cafe_mei2025 ?? Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: ?????https://tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 50 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 05-05-2025
Maker: Foodlog Media Datum: 19-05-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.