Aflevering Dortmund-Waarschuwing Voor Psv, Armoedig Ajax En Chaos Op De Flanken (Ft Sepp Van Den Berg En Danny Koevermans)

DORTMUND-WAARSCHUWING voor PSV, ARMOEDIG AJAX en CHAOS op de FLANKEN (ft Sepp van den Berg en Danny Koevermans)
· Aflevering van de podcast: The King of Manchester

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe aflevering van TITELSTRIJD. In deze uitzending blikken we terug het rode kaart-moment bij Feyenoord, het dramatisch spelende Ajax en het winnende PSV dat toch wat problemen heeft voorin. Verder maken we een rondje langs het buitenland waarin liefst twaalf Nederlanders scoorden, blikken we vooruit op de Europese potjes en bespreken we wie de beste vleugelspelers van de afgelopen tien jaar zijn in de Eredivisie. Dat alles doen we met behulp van voormalig spits annex scheidsrechter Danny Koevermans en FSV Mainz-verdediger Sepp van den Berg. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

The King of Manchester

The King of Manchester

Gemaakt door: VoetbalNieuws Eerste aflevering: 21/08/2022

De podcast The King of Manchester heeft in totaal 55 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

DORTMUND-WAARSCHUWING voor PSV, ARMOEDIG AJAX en CHAOS op de FLANKEN (ft Sepp van den Berg en Danny Koevermans)

The King of Manchester · 19-02-2024

00:00 00:35:46