Je dagelijkse dosis horecanieuws in 10 minuten met Gijsbregt en Wouter. Deze editie van Tien voor tien, duiken Wouter en Gijsbregt in de trend van extreem dure toevoegingen aan het menu. Waarom kan/moet je overal kaviaar, truffel, langoustine, wagyu en foie bestellen? Gijsbregt vult de trendy lijst nog wat verder aan met uni, abalone, hokkaido scallops (let op de afkomst, gaan we steeds vaker zien) en wil je echt voor de troepen uit lopen, dan is de tip van Gijsbregt: Kalix löjrom (uit Scandinavië). Er is aandacht voor bladgoud en de duurste burger ooit van bekende burgerchef Diego Buik. Ook de achtergrond (premiumization, mede ingezet door de opkomst van Ozempic) komt aan bod. En natuurlijk de vraag of dit nu wel zo goed is voor de wereld (inclusief voor de hand liggend antwoord).

Gemaakt door: Gijsbregt Brouwer Eerste aflevering: 17-10-2025
De podcast Tien voor tien met Wouter en Gijsbregt heeft in totaal 33 afleveringen

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 18-11-2025

Maker: Gijsbregt Brouwer Datum: 20-11-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.