Aflevering #200 Hoe Minderen Me Meer Omzet Opleverde. Inclusief Antwoord Op De Vraag: Kun Je Ook Té Veel Zichtbaar Zijn?

#200 Hoe minder podcasten me meer omzet opleverde. Inclusief antwoord op de vraag: Kun je ook té veel zichtbaar zijn?
· Aflevering van de podcast: Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

In 2022 heb ik maandenlang heel veel podcasts opgenomen. Op een gegeven moment zelfs 2 maanden lang 7x per week. Dat heeft me destijds veel opgeleverd, maar eind vorig jaar ontdekte ik dat ik zwanger ben en wilde ik gaan focussen op een andere strategie (met automatische webinars). Toen ben ik minder gaan podcasten en er gebeurde iets bijzonders. Het leverde me méér klanten op die via mijn podcast kwamen. In deze podcast leg ik uit hoe dat kwam. Daarbij kom ik op een gegeven moment ook op de vraag: Kun je ook te veel zichtbaar zijn en te veel gratis delen? Waardoor je juist niet meer klanten aantrekt maar eerder afstoot? Tot slot vertel ik over mijn Achter De Schermen Sessie op maandag 22 mei van 13:00-15:30 (inclusief opname). Voor alle informatie hierover, ga naar: https://tinekezwart.plugandpay.nl/checkout/eerlijk-kijkje-22-mei?preview=1 Volg mijn gratis masterclass via: https://tinekezwart.webinargeek.com/masterclass Volg me op Instagram via: https://www.instagram.com/tineke_zwart/ Lees mijn blogs via: https://www.tinekezwart.com/blog/

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

Gemaakt door: Tineke Zwart Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast heeft in totaal 215 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#200 Hoe minder podcasten me meer omzet opleverde. Inclusief antwoord op de vraag: Kun je ook té veel zichtbaar zijn?

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast · 20-05-2023

00:00 00:19:39