Aflevering #206 Betalen Voor Een Profiel Op Facebook En Insta? Wat Verandert Er Allemaal En Heeft Het Nog Wel Zin Om Te Adverteren??

#206 Betalen voor een profiel op Facebook en Insta? Wat verandert er allemaal en heeft het nog wel zin om te adverteren??
· Aflevering van de podcast: Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

In de afgelopen weken heeft iedereen met een Facebook en Instagram account een pop-up te zien gekregen, waarbij je een keuze moest maken tussen een betaald of gratis account. Als je koos voor een betaald account, zou je geen advertenties meer te zien krijgen. Aan de hand van deze update heb ik meerdere vragen gekregen van klanten en volgers. Algemene vragen als: Waarom gebeurt dit nu bij Facebook en Instagram? En: Waar gaat dit naartoe volgens jou? Maar ook hele concrete vragen, zoals: Heeft het nog wel zin om te adverteren? In deze podcast deel ik mijn visie hierop. Op het einde vertel ik over mijn online training 'Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram'. Voor meer informatie, ga naar: https://tinekezwart.com/ads

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast

Gemaakt door: Tineke Zwart Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast heeft in totaal 214 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#206 Betalen voor een profiel op Facebook en Insta? Wat verandert er allemaal en heeft het nog wel zin om te adverteren??

Tineke Zwart | Succesvol Ondernemen Podcast · 05-12-2023

00:00 00:24:21