Aflevering Annemieke Pepping Is Docente Engelse Taal En Communicatie Bij Fontys Hogescholen

Annemieke Pepping is docente Engelse taal en Communicatie bij Fontys hogescholen
· Aflevering van de podcast: Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

In deze 21e aflevering praat ik met Annemieke Pepping. Hierbij staat het geven van feedback centraal. We bespreken feedback aan de hand van de theorieen van professor John Hattie en Helen Timperley. Daarbij gaat het niet alleen om het geven Feedback en het ontvangen van feedback, maar het gaat ook om Feedup en Feedforward. Niet alleen van docent naar student en tussen studenten, maar juist ook van student naar docent. Annemieke Pepping durft de stelling aan dat het geven en ontvangen van feedback niet alleen relevant is voor docenten en studenten, maar dat Feedback ook van belang is voor iedereen die wil leren. Voor het online geven van feedback gebruikt Annemieke de software van EduFlow. Haar ervaringen deelt ze hier. Tijdens dit gesprek bevindt zij zich op heel bijzondere lokatie. Toekomst van Onderwijs Wil je op de hoogte blijven van de gesprekken die ik heb met mijn gasten in de podcast serie over de Toekomst van Onderwijs? Abonneer je dan kosteloos op de nieuwsbrief over Toekomst van Onderwijs, daar bundel ik alle kennis die mijn gesprekspartners delen met mij. De vele tips en adviezen bieden voor elke onderwijsprofessional inspiratie om de dagelijkse (onderwijs)praktijk te verbeteren. Handig!

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen

Gemaakt door: Gespreksleider: drs. Ronald Scheer Eerste aflevering: 14/05/2023

De podcast Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen heeft in totaal 38 afleveringen

Vorige aflevering

Joost Welten is docent Social Studies bij Fontys hogescholen in Eindhoven

Joost Welten is docent Social Studies bij Fontys hogescholen in Eindhoven

Maker: Gespreksleider: drs. Ronald Scheer Datum: 26/08/2020

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Annemieke Pepping is docente Engelse taal en Communicatie bij Fontys hogescholen

Toekomst van onderwijs: oplossingen voor de veranderende arbeidsmarkt van morgen · 30-08-2020

00:00 00:32:48