Aflevering S1 E95 - Vrijdag 1 Maart: Europapa, Noah Kahan Zonder Stem, En Opnieuw Een Hit Voor Calvin Harris En Rag 'N Bone Man

S1 E95 - Vrijdag 1 maart: Europapa, Noah Kahan zonder stem, en opnieuw een hit voor Calvin Harris en Rag 'n Bone Man
· Aflevering van de podcast: Top 40 Weekoverzicht

Heb je de Top 40 op Qmusic gemist? Geen paniek! Q-dj Domien Verschuuren praat je in een paar minuten helemaal bij over alle grote verschuivingen in de lijst en het belangrijkste nieuws over de artiesten achter de hits.   En in zo'n week als deze moeten we het wel hebben over onze inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2024 - na maanden speculeren weten we nu eindelijk met welk liedje Joost Klein op het grote podium in Malmö gaat staan: Europapa. Een bijzondere track, die wel wat uitleg vereist.  Dan was er ook nog nieuwe muziek van Calvin Harris en Rag 'n Bone Man. Afgelopen week nog de ex-Alarmschijf, en deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst! Verder blikken we terug op het concert van Noah Kahan in de AFAS Live. Dat was namelijk een show met wat hindernissen: hij was zijn stem kwijt! Tja, dat is niet zo handig als je voor een volle zaal staat... En over Noah gesproken: is hij naast zijn stem ook de nummer #1-positie kwijt? Je hoort het allemaal van Domien, in dit nieuwe Top 40 Weekoverzicht! En de volledige Nederlandse Top 40? Die hoor je iedere vrijdagmiddag tussen 14:00 en 18:00 op Qmusic. See omnystudio.com/listener for privacy information.

Top 40 Weekoverzicht

Top 40 Weekoverzicht

Gemaakt door: AD / Qmusic Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast Top 40 Weekoverzicht heeft in totaal 103 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S1 E95 - Vrijdag 1 maart: Europapa, Noah Kahan zonder stem, en opnieuw een hit voor Calvin Harris en Rag 'n Bone Man

Top 40 Weekoverzicht · 01-03-2024

00:00 00:07:59