Aflevering Over Je Waarheid Spreken — In Gesprek Met Emma Gelaude Over Burn-Out, Jezelf Herdefiniëren En Je Rug Recht Houden

OVER JE WAARHEID SPREKEN — In gesprek met Emma Gelaude over burn-out, jezelf herdefiniëren en je rug recht houden
· Aflevering van de podcast: Treat Yourself

Een burnout zet je hele leven op pauze. Emma Gelaude greep de kans om haar leven en ook zichzelf te herdefiniëren en schreef er zelfs een boek over. Het proces gaf haar de kracht om in deze moeilijke tijden haar rug recht te blijven houden en haar waarheid te spreken. We hebben het over je uitspreken, breken uit de gevangenis, de nieuwe wereld, weten wie je bent, gelukkig zijn, bij de kudde willen horen, tijd mét jezelf nemen en nog veel meer. Je kan Emma Gelaude terugvinden op instagram via @emmagelaude. Haar boek 'Alles goed, voor de rest minder' kan je online kopen hier. Shownotes: — Shinrin-yoku of bostherapie Zin in meer holistische weetjes? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Treat Yourself

Treat Yourself

Gemaakt door: Astrid Nieuwborg Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Treat Yourself heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

OVER JE WAARHEID SPREKEN — In gesprek met Emma Gelaude over burn-out, jezelf herdefiniëren en je rug recht houden

Treat Yourself · 03-02-2022

00:00 1:13:57