Aflevering Back To Basics Met Lars Van Den Nieuwenhoff — Over Floreren Na Ziek Zijn, Emf, Aarden En De Angst Rond De Zon

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon
· Aflevering van de podcast: Treat Yourself

In deze aflevering zit ik in Eindhoven bij Lars van den Nieuwenhoff, eerder bekend op insta als Lars Optimaal Gezond. Lars studeerde Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde en ontdekte daar dat er wat ontbrak aan hoe mensen behandeld worden. We hebben het over wat optimaal gezond zijn juist betekent en of je wel daarnaar moet streven maar we hebben het ook over de basics zoals EMF, aarden en de zon en de angst errond. Maar we hebben het ook over floreren en dat er meer is dan ziek zijn, het verschil tussen Belgen en Nederlanders en dat de oplossing vaak in de eenvoudigste dingen zit. Lars is co-founder van IKI guides, een platform dat je aanmoedigt je zelfhelende vermogen te activeren en ondersteunen en je alles over de epigenetica leert. Via de Epigenetica Blueprint kan je hier alles over leren. Lars kan je terugvinden op instagram via @larsvandennieuwenhoff (Lars optimaal gezond bestaat niet meer) zijn nieuwe website die er snel aankomt en via IKI guides kan je deelnemen aan de verschillende programma's. Veel luisterplezier! Shownotes: — Burnout cijfers België vs Nederland https://smallbusinessprices.co.uk/european-employee-burnout/ — Blue light blockers met de code 'Astrid' krijg je 10% korting op 365 brillen. — IKI guides & De epigenetica blueprint Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Treat Yourself

Treat Yourself

Gemaakt door: Astrid Nieuwborg Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Treat Yourself heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

BACK TO BASICS MET LARS VAN DEN NIEUWENHOFF — Over floreren na ziek zijn, EMF, aarden en de angst rond de zon

Treat Yourself · 15-09-2022

00:00 1:22:55