Aflevering Over Dichter Bij Jezelf Leven Met Ella Daeleman — Hoe Je Leven Veranderen Zodat Het Steeds Beter Bij Je Échte Ik Past

OVER DICHTER BIJ JEZELF LEVEN MET ELLA DAELEMAN — Hoe je leven veranderen zodat het steeds beter bij je échte ik past
· Aflevering van de podcast: Treat Yourself

Ella Daeleman gooide na een burn-out haar hele leven om. Deze zoektocht naar dichter bij jezelf komen is een wilde maar ook heel leuke ride met veel boeiende inzichten. We praten over vastzitten in een donkere put, eruit geraken, groeien, vrouw worden en mogen zijn, schuld en schaamte loslaten en vooral dat hulp vragen essentieel is en altijd mag. Ella Daeleman is zoeker, dromer, voeler, denker, durver, schrijver én mama. Ze schrijft nieuwsbrieven met al haar avonturen, inzichten en verhalen waarop je je hier kan inschrijven. Je kan haar ook volgen op instagram! Zin in meer holistische weetjes en verhalen? Aboneer je op de Podcast op Spotify, Apple Podcast of volg me op instagram @astridnieuwborg. Surf zeker naar de website astridnieuwborg.be voor meer content. Tot snel!

Treat Yourself

Treat Yourself

Gemaakt door: Astrid Nieuwborg Eerste aflevering: 08/01/2023

De podcast Treat Yourself heeft in totaal 24 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

OVER DICHTER BIJ JEZELF LEVEN MET ELLA DAELEMAN — Hoe je leven veranderen zodat het steeds beter bij je échte ik past

Treat Yourself · 09-02-2023

00:00 1:02:49