Aflevering Truecolor Talks - 52: In Gesprek Met Gerline Hornsveld Over Integriteit, Wel Of Geen Plant Medicine & Het Volgen Van Je Eigen Kompas.

Truecolor Talks - 52: in gesprek met Gerline Hornsveld over integriteit, wel of geen plant medicine & het volgen van je eigen kompas.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

In deze 52e aflevering van de Truecolor Talks Clairity Podcast ga ik in gesprek met Gerline Hornsveld. Gerline en ik kennen elkaar inmiddels alweer een tijdje, ze was ook aanwezig bij de Holy Night op 11 december 2021 om daar samen met mij een Sacred Cacao Ceremonie te begeleiden voor zo'n 300 mensen en ook mocht ik bij haar een hele bijzondere truffel ceremonie ervaren. Ik wilde heel graag juist op dit moment in de tijd met Gerline in gesprek over een voor mij & haar heel belangrijk onderwerp. Namelijk hoe je in de spirituele community - maar eigenlijk geldt dit overal in het leven - met zuiverheid, integriteit en bewustzijn je eigen kompas te volgen hebt als het gaat om de weg die je op het bewustwordingspad aflegt. Hoe weet je wat wel of wat niet voor jou is? En hoe houd je de balans tussen de antwoorden IN JEZELF vinden én hulp & guidance van buitenaf aanvaarden. Een mooi gesprek met een prachtige & zuivere Gerline die als geen ander het pad van 'within self' bewandelt.

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talks - 52: in gesprek met Gerline Hornsveld over integriteit, wel of geen plant medicine & het volgen van je eigen kompas.

TrueColor Talks · 14-05-2022

00:00 00:56:28