Aflevering Truecolor Talks - 61: Trigger Party's: Een Aflevering Met 7 Inzichten Die De Zomer Me Gaf Over Het Mezelf Helen En Herpakken.

Truecolor Talks - 61: Trigger Party's: een aflevering met 7 inzichten die de zomer me gaf over het mezelf helen en herpakken.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

Voor de zomervakantie bevond ik me een in heuse Trigger Party. Met in de hoofdrol enerzijds mijn angsten rondom het moederschap en anderzijds mijn niet aanwezig lijkende capaciteit om BOOS te worden en harde grenzen te stellen. Het zorgde voor een nervous system overload waarbij het me niet meer lukte om te zijn wie ik voor 95% ben. Ik kwam terecht in de 5% waarin ik mezelf echt even verloor. Gelukkig was daar de zomervakantie en de mogelijkheid om - samen met mijn kids - een kleine 5 weken te ontsnappen naar een veilige haven. En daar in de Zwitserse Bergen, kwam ik tot een 7tal inzichten die ik zonder deze triggerparty nooit zou hebben gehad. Ik deel ze met je in de hoop dat ook jij je hierin (deels) herkent en er wat aan hebt wanneer jij je in jouw 5% begeeft. Liefs Claire

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talks - 61: Trigger Party's: een aflevering met 7 inzichten die de zomer me gaf over het mezelf helen en herpakken.

TrueColor Talks · 31-08-2022

00:00 00:30:53