Aflevering Truecolor Talks & Teachings - 66: De Z Van: Zeven Zeven Zeven En Van Zee En Van Zomer En Zeesterren En Zeemeerminnen Én Van Zeggen Wat Je Écht Voelt.

Truecolor Talks & Teachings - 66: DE Z VAN: zeven zeven zeven en van zee en van zomer en zeesterren en zeemeerminnen én van zeggen wat je écht voelt.
· Aflevering van de podcast: TrueColor Talks

Op 07 - 07 organiseerde ik een 7.7.7 Portal Swim. Aan de zee. Waarbij de derde 7 voor het opgetelde 2023 = 7 jaar staat. En de 7 als getal voor de energie van water, van Neptunus (en dus zeemeerminnen), van intuitie en alles wat er vanuit het onbewuste bewust mag worden. In deze podcast vertel ik hoe dat was en welke Truecolor Teachings ik daar aan het strand deelde met de mooie groep vrouwen die om 7 uur 's ochtends was komen opdagen om samen met mij door de 777 poort te stappen op de tijdlijn van ieders persoonlijke hoogte potentie en te landen in een bubbel van zeesterren en zeemeerminnen. Een teaching die gaat over de vraag: 'wat geef jij de zee en het water mee deze zomer? én hoe kun je zeggen wat je echt voelt en vindt. Kortom een Podcast met de "Z" van: zeven zeven zeven. En van zee. En van zomer. En van zeesterren en zeemeerminnen. Ennnn van ZEGGEN wat voor jou goed voelt en waar je wilt Zijn. Liefs

TrueColor Talks

TrueColor Talks

Gemaakt door: Claire van den Heuvel Eerste aflevering: 29/05/2022

De podcast TrueColor Talks heeft in totaal 66 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Truecolor Talks & Teachings - 66: DE Z VAN: zeven zeven zeven en van zee en van zomer en zeesterren en zeemeerminnen én van zeggen wat je écht voelt.

TrueColor Talks · 11-07-2023

00:00 00:55:09